Partnereink

Fogtechnikai laborok

Az alábbi listából Ön kiválaszthatja a praxisához legközelebbi labort, amellyel együttműködünk. Fontos tudni, hogy Ön továbbra is dolgozhat megszokott laborjával, nem szükséges váltania.

Erre két lehetősége van:

- partnereinkkel kizárólag a sablont készítteti el, a további lépésékre a saját laborjában kerül sor (a gördülékeny munka érdekében ebben az esetben is kérjen konzultációt technikusa részére)
- igény esetén biztosítjuk a felszerelést és a képzést jelenlegi technikusa részére. Ajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Laborok listája

NewTom CBCT centrumok

Az irányított fogbeültetés alapja a 3D-s CT felvétel, amelyet megfelelő minőségben és képmezővel kell előállítani.

Alapvető, hogy a Cone Beam CT-nek minimum mindkét állcsontra kiterjedő képmezővel (FOV) kell rendelkeznie.

Fontos szempont, hogy partnereink „biztonságban” érezzék pácienseiket, ezért kizárólag olyan diagnosztikai központokat ajánlunk, amelyek rendelőtől függetlenül működnek.

CT-partnereink igény esetén a páciensek szállítását is megszervezik, sőt bizonyos feltételek mellett a költségeket is átvállalják.

A beküldő orvosok visszatérítést kapnak, melynek mértéke megrendeléseik mennyiségétől függ.

Megrendelőink igényeinek megfelelően egyedi csomagok összeállítására is lehetőség van. (Kapcsolattartó: Dr. Szabó Róbert)

Bővebb információ a CBCT centrumokról: www.conebeamct.hu
Bővebb információ a Cone Beam CT-kről: www.cbct.hu
Bővebb információ a NewTom CBCT-kről: www.newtom.hu

CT-laborok listája

Az „Online fogászati implantátum-tervező beszerzése a MIN-DENT '69 Bt-nél” című projekt keretében beszereztünk egy professzionális 3D-s online fogászati implantátum-tervező szoftvert, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Közreműködő Szervezet: MAG Zrt. (www.magzrt.hu)
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu)