Online tervezés

Használja on-line tervező szoftverünket!

Abban az esetben, ha ritkán implantál, vagy csak beruházás nélkül szeretné élvezni rendszerünk előnyeit, az on-line tervezés az ideális megoldás. Regisztráljon, és vásároljon on-line hozzáférést, akár egyetlen alakalomra is.

Első vásárlását követően egy linket küldünk önnek, ahonnan letöltheti a szükséges modulokat, amelyek az ön számítógépén fognak futni. A tervező szoftver kizárólag a rendszerünkkel fennálló folyamatos on-line kapcsolat esetén működik.

A letöltő oldalon pontos leírást talál a szükséges szoftverek letöltésére, használatára, valamint az on-line kapcsolat kiépítésére vonatkozóan.
A ZIP formátumban elmentett tervet (részletek a szoftverleírásban) a „feltöltött fájlok listája” gombra kattintva töltheti fel szerverünkre.

A kinyomtatandó fóliát PDF formátumban letöltheti a „feltöltött fájlok listája” gombra kattintva, vagy kinyomtatva eljuttatjuk önnek, illetve az ön által megjelölt technikai labornak.

Az on-line tervezés menüpontból elérhető „feltöltött fájlok listája” tartalmazza az Ön által feltöltött fájlokat és az operátor által az Ön számára feltöltött fájlokat is. A funkció csak regisztrált ügyfeleink számára elérhető, bejelentkezés után.

A folyamat során bármikor lehetősége van segítséget kérni akár telefonon, akár on-line konzultáció formájában.

Mi dolgozunk ön helyett!

Abban az esetben, ha nem szeretné megtanulni a szoftver használatát, igénybe veheti az „asszisztált on-line tervezés” szolgáltatásunkat. Ilyenkor a szoftvert operátorunk kezeli, Ön pedig egy on-line konferencia keretében vizuálisan is nyomon követheti saját számítógépéről. Fontos tudni, hogy az operátor – bár jól képzett – kizárólag technikai értelemben kezeli a szoftvert, a terv az Ön szakmai utasításai alapján készül el. A kész tervet egy nyilatkozattal fogadhatja el.

Az elkészült tervvel Önnek a továbbiakban nincs teendője, továbbítjuk a laborba, Ön pedig már a kész sablont kapja kézhez.

A kezdéshez kattintson a megrendelés gombra, majd e-mailben, vagy telefonon egyeztessen időpontot a tervezéshez.

Természetesen a CT-sablonnal készült, DICOM formátumú CT felvételre szükségünk lesz, ezért azt vagy fizikailag el kell hozzánk juttatni, vagy ZIP file-ban fel lehet tölteni a szerverünkre az on-line tervezés menüpontból elérhető „feltöltött fájlok listája” gombra kattintva. A funkció csak regisztrált ügyfeleink számára elérhető, bejelentkezés után.

A folyamat során Önnek természetesen bármikor lehetősége van telefonos, vagy on-line konzultációra is.

Ha rendelkezik saját szoftverrel

Saját elkészült terveit a „feltöltött fájlok listája” gombra kattintva töltheti fel, a sablon elkészítéséhez szükséges adatokat továbbítjuk a fogtechnikai laborba, vagy letöltheti PDF formátumban. Az on-line tervezés menüpontból elérhető „feltöltött fájlok listája” tartalmazza az Ön által feltöltött fájlokat és az operátor által az Ön számára feltöltött fájlokat is.

A folyamat során Önnek természetesen bármikor lehetősége van telefonos, vagy on-line konzultációra is. A szolgáltatást csak regisztrált partnereink vehetik igénybe. A terv feltöltése csak bejelentkezés után lehetséges.

Az „Online fogászati implantátum-tervező beszerzése a MIN-DENT '69 Bt-nél” című projekt keretében beszereztünk egy professzionális 3D-s online fogászati implantátum-tervező szoftvert, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Közreműködő Szervezet: MAG Zrt. (www.magzrt.hu)
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu)