Virtuóz Digitális Diagnosztaképző

Digitális diagnosztika gyakorlati tréning fogorvosoknak

Miben más, mint a többi kreditpontos képzés?

Először is, ha nem azt kapod, amit ígértem, szó nélkül visszaadjuk a pénzedet. A pénz visszafizetési garancia részletes feltételeit ide kattintva találod.

A szokványos képzésekkel ellentétben mi nem csak beszélünk róla, de meg is tanítjuk a gyakorlatban.

Az előadók nem hordószónokok, akiket mindenképp végig kell hallgatnod (csak hogy meglegyen a kerditpontod), itt szeminárium jelleggel megbeszéljük a témát, interaktív módon azokra a részletekre kitérve, amelyek téged érdekelnek.

Itt olyan kollégák osztják meg veled a tudásukat, akik nap mint nap használják a digitális képalkotást, és azt is tudják, hogyan lehet ezt a tudást és technológiát pénzre váltani, és ehhez tippeket is kaphatsz.

Míg mások könyvből tanítanak biciklizni, mi felültetünk rá, és nem engedjük el a kezed, amíg meg nem tanultad.

Vendégünk vagy egy kellemes ebédre.

Jelentkezz időben – legalább két héttel a képzés előtt – és választhatsz:

-  a képzést követő két hónapban minden második CBCT felvételt ajándékba adjuk a budapesti, mosonmagyaróvári és a pécsi NewTom CBCT laborunkban

vagy

-  30.000 Ft értékű Webdent Valutát adunk ajándékba így a képzés árát levásárolhatod, függetlenül attól, hogy lézert veszel, vagy kézidarabot, esetleg implantátumokat, műtéti sablont, vagy CBCT felvételeket.

Kiknek ajánlott?

Azoknak, akik úgy gondolják, a digitális képalkotás bonyolult, azoknak, akik úgy érzik, hogy az informatikai ismeretek hiánya kizárja ezen technológiák alkalmazását. Azoknak, akik a mA-eken, kV-okon és pixeleken túl arra is kíváncsiak, mi az, ami gyakorlati (praktikus) szempontból is jelentőséggel bír.

Azoknak, akik már használják a 3D diagnosztikát, de eddig máshová küldték a betegeiket. Itt azt is megmutatjuk, hogyan fognak sokkal jobban járni mind szakmailag, mind üzletileg, ha a továbbiakban ide irányítják betegeiket.

Mindazoknak, akik többet szeretnének nyújtani pácienseiknek, növelni szeretnék praxisuk presztízsét, biztonságosabbá, és hatékonyabbá akarják tenni munkájukat. Olyan fogorvosoknak ajánljuk, akik érzik, hogy a praxisukat nem lehet csak úgy találomra fejleszteni, akik átlátják, hogy a tudatosság jelentősen javítja a megtérülést. Olyanoknak ajánljuk, akik a fejlesztéseiket nem „izomból” akarják megoldani, akik arra is kíváncsiak, hogyan fog ez megtérülni, és hajlandóak meghallgatni, mások hogyan csinálják sikerrel. Azoknak ajánljuk, akik úgy érzik, a milliós eszközvásárlásaik soha nem fognak megtérülni. Azoknak ajánljuk, akik érzik, hogy ideje üzleti szemmel gondolniuk a vállalkozásukra, és a versenyelőny megszerzéséhez hatékony tudást és eszközöket keresnek.

Kevés a beteged? Kellemetlen, hogy nálad szakmailag semmivel sem jobb kollégáknak klasszisokkal jobban megy?

Nincs időd semmire? Egész napokat dolgozol, este 9-ig? A feleséged/barátnőd és a gyerekeid pedig alig látnak?

Attól tartasz, a te betegeid között nincs elegendő fizetőképes kereslet? A milliós beruházásaid sosem fognak megtérülni? Vagy mire megtérülne, már új technológiát kíván a piac, te pedig folyamatosan a banknak dolgozol?

Nem értesz a számítógéphez, és ezzel kizártad magad minden azzal összefüggő újdonságból? Kellemetlen, hogy „öszvérháton” jársz, amíg a kollégáid és a betegeid már „teleportálnak”.

Mire számíthatsz, ha eljössz?

Hatékony tudásra és eszközökre, amelyek előre viszik a praxisodat.

A szakmai részleteken túl azt is megtanulhatod, hogyan tudod használni a legújabb technológiákat, így a betegeidnek is kellő magabiztossággal fogod ajánlani.

Olyan tudást és eszközöket adunk a kezedbe, amely megkülönböztet a versenytársaidtól. A betegek téged fognak választani, mert többet, jobbat nyújtasz nekik.

A megfelelő eszközválasztás és annak ismerete, hogy hogyan tudod eladni az azzal nyújtott szolgáltatásodat, le fogja rövidíteni a megtérülési időt, így a befektetésed valóban pénzt hoz a házhoz.

Hatékonyabb időbeosztás. A megfelelő eszközök tudatos használata órákat fog jelenteni akár napi szinten, ami havonta akár egész napokká duzzadhat. Vállalhatsz több beteget és kereshetsz több pénzt, vagy több időt szentelhetsz a magánéletednek, hobbidnak.

A legújabb technológiák ismerete, használata emelni fogja a persztízsedet. A betegek jobban fognak értékelni, többen fognak téged választani, a praxisod bővülni fog.

Új bevételi forrásokat mutatunk meg. Bizonyos szolgáltatások igénybe vétele (amelyekért a beteg fizet, nem te) a te számodra jelent bevételt, nem is keveset: akár 3.000.000 Ft-ot évente.

10 jó érv, amiért érdemes eljönni

1. Valóban használható tudást kapsz
2. Olyan előadóktól tanulhatsz, akik csinálják is (nem csak tanítják)
3. A legjobban megtérülő befektetés mindig a saját tudásod fejlesztése
4. Hasznos üzleti és marketing tippeket is kaphatsz
5. Ez az egyetlen gyakorlatot is kínáló 3D diagnosztikai képzés
6. Ez az egyetlen gyakorlatot is kínáló 3D implant tervezés képzés
7. Kreditpontot kapsz kötelezően választható kategóriában
8. A kreditpont ár/pont arány jobb az átlagnál
9. A limitált létszámnak köszönhetően személyes konzultációkra is lehetőség van
10. A segítségünkkel rengeteg pénzt kereshetsz

Te most azt gondolhatod:

„Igen, de nincs időm.”
Sokan vagyunk így ezzel. Gondolj bele, mindössze egy napodat kell rááldoznod, és ezt akár egy hónapon belül visszakaphatod a jobb hatékonyság révén.

„Igen, de béna vagyok a számítógéphez és ez ciki.”
Ugyan ki előtt? Mind azért leszünk ott, hogy tanuljunk. Van persze egy másik megközelítés is: gondold át, mennyi időd van a nyugdíjig. Vajon mekkora az esélye, hogy „megúszd” az új technológiák elsajátítását. És mekkora az esélye annak, hogy visszafejlődik a világ? Ha a soha nem alternatíva, akkor meg jobb előbb, mint később.

„Igen, de pénzbe kerül”
Lehet ingyen is: AXIOM Partnereknek és NewTom Partnereknek nem kell érte fizetni. Csak egy döntés, és neked is díjmentes lehet. Jelentkezz időben és visszakapod a képzésed árát, sőt, lehet, hogy többet is – csak rajtad múlik.

„Igen, de ezek biztos rám akarnak majd sózni valamit”.
Így van. Pl. 1.8 millió, vagy akár 3 millió forintnyi ajándékot. De ez sem kötelező.

„Igen, de úgysincs pénzem fejlesztésre”
Pénzből sosem elég. Szerencsére nincs is rá szükség, mert a tréning alatt ismertetett technológiák nagy része befektetés nélkül is alkalmazható. Ha mégis olyan fejlesztésben gondolkodsz, ami befektetést igényel, akkor érdemes tudni, hogy az új pályázati lehetőségekkel akár 10% önerő is elég lehet.

„Igen, de az én praxisomban úgysincs kereslet erre”
Ez bizonnyal helytálló kijelentés a jelenre nézve, de ne feledd, a kereslet nem keletkezik magától. Az emberek nem kódorognak egy üres téren, hogy miért nem árul itt almát valaki. Először valaki kirakja a portékáját, azután többen is, ennek pedig híre megy, jönnek a vásárlók, először csak kevesen, azután, ha a kínálat jó, akkor egyre többen és létrejön egy nyüzsgő piac. A kereslet professzionális megteremtése tanulható, és ebben is tudunk segíteni.

A képzés időpontjáról és helyszínéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Részletes program:
9.00 – 9.30 A 3D képalkotás
9.30 – 10.00 A 3D képalkotás jelentősége a fogorvostudományban
10.00 – 10.30 Kávészünet
10.30 –11.00 Hogyan használható ki a 3d képalkotás a mindennapi gyakorlatban – Esetbemutatás
11.00 – 11.30 3D tervező szoftver – irányított implantáció – UniGuide rendszer
12.30 – 14.30 3D képfeldolgozó szoftver a gyakorlatban

Előadók:

Dr. Nyárády Zoltán P.hd.

Dr. Szabó Róbert fogszakorvos

Részvételi díj: 31.000 Ft+ÁFA

Találkozzunk és garantáltan olyan tudást kapsz, amelyet ha jól alkalmazol, igen gyorsan készpénzre és szabadidőre válthatsz.

A tudatos praxisépítés valóban kifizetődő.

Regisztrálj most, és kezdjük el együtt!

Az „Online fogászati implantátum-tervező beszerzése a MIN-DENT '69 Bt-nél” című projekt keretében beszereztünk egy professzionális 3D-s online fogászati implantátum-tervező szoftvert, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Közreműködő Szervezet: MAG Zrt. (www.magzrt.hu)
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu)